Szépen csillognak az egyedi ékszerek

Egyedi ékszerek
Egyedi ékszerek

Sok nő szembesül azzal a problémával, hogy hiába szeretne egy gyönyörű fülbevalót, gyűrűt, karkötőt vagy nyakláncot vásárolni, mert nem találja azt a terméket, amelyik igazán elnyerné a tetszését. Persze a hölgyek időről-időre belefutnak egy pár érdekes bizsuba, azonban érzik, hogy nem ez jelenti számukra az igazit. Ilyenkor felesleges elkeseredni, mert lehet, hogy a megoldást az egyedi ékszerek rejtik magukban. A hölgyeknek el kell gondolkodniuk azon, hogy milyen lenne álmaik bizsuja.

Ez természetesen mindegyik nő esetében más, ezért érdemes lehet az egyedi ékszerek létrehozása során egy tervező segítségét is kérni. A tapasztalt szakemberek elmondás alapján is el tudják készíteni, de az is nagy segítséget jelent, ha a megrendelők küldenek egy képet a megálmodott ékszerről. A hölgyek a grafikai vagy a számítógépes tervek alapján mondhatnak igent az egyedi ékszerek megalkotására.

Nem gond, ha módosításra lenne szükség, mert a White & Black Jewellery szakemberei ebben az esetben is segítenek majd a megrendelőnek. Fontos lenne azt is eldönteni, hogy milyen anyagból legyenek a különleges ékszerek. A legtöbben persze az aranyra szavaznak, hiszen a nemesfém gyönyörűen csillog és igazán strapabírónak számít. Nem szabad megfeledkezni az ezüstről sem, hiszen ebből az anyagból létrehozott különleges ékszerek is lélegzetelállítóak lehetnek. Azonban a szakemberek szerint az ezüst kevésbé tartós, ezért ezt mindig figyelembe kell venni a megrendelés során.

Az sem ritka, hogy egyesek úgy döntenek, drágaköveket rakatnak a különleges ékszerekbe, amelyek ennek köszönhetően igazán mesés látványt nyújtanak. Természetesen a gyémánt a legnépszerűbb kő, de az a tapasztalat, hogy a színes árnyalatban játszó ásványokat is nagyon kedveltek. A referenciákról közölt fényképeken jól látszik, hogy gyakran fordulnak elő érdekes megoldások a különleges ékszerek készíttetése során, mert a megrendelők sokszor merészen párosítják a színeket. Így fordulhat például elő, hogy az ezüstből létrehozott gyűrű tetején egy gyönyörű, zöld ásvány helyezkedik el.

Print Friendly, PDF & Email