Ezoteria

Július 14 09:08
Reggeli kopogtatás Brad Yates-el
Az ÉFT egy nagyon egyszerű, ugyanakkor nagyon hatásos energia technika, mellyel megoldhatjuk testi és lelki problémáinkat.


Június 25 21:07
Erőt adó színek, elég gondolni rájuk!
Talán sokszor a szürke környezet teszi, talán az állandó rohanás, hogy nincs időnk színekben gyönyörködni.

Június 25 21:03
Isteni diplomácia a torokcsakránkban
Mesteri színvonalon űzött problémamegoldás az, ami könnyen eszünkbe juthat a diplomata szó kapcsán. Háborúk, békék, nagy üzletek, kiváló kapcsolatok, szóval igazán jelentős események múlhatnak egy-egy diplomata hozzáállásán.

Május 03 20:54
Döntéshozatal előtt – dobj Ji Csinget!

A Ji Csing a kínai kultúra egyik legrégibb és legfontosabb írásos emléke, több évezredes bölcsesség sűrűsödik benne. Végső formájában Ven király és fia, Csou herceg írta le mintegy kétezer évvel a magyar honfoglalás előtt. A kínai hagyomány szerint a 64 jósjel az Univerzum rejtett összefüggéseiről beszél.
Május 03 20:48
Mentális erő vagy varázslat?

Már az ókorban is feljegyeztek néhány olyan varázslót, akinek sikerült kisebb-nagyobb tárgyat elmozdítani anélkül, hogy hozzáért volna. Akkor ezt csodának vagy bűvészmutatványnak könyvelték el.
Május 03 20:06
Szabad akarat vagy sorsszerűség?

Egy férfi felkereste Dzsunnaidot, a szúfi misztikust és megkérdezte:
– Mi a véleményed az eleve elrendelésről, a kiszmetről, a sorsról és az ember szabadságáról? Az ember szabadon teheti, amit csak akar, vagy csupán dróton rángatott bábu egy ismeretlen bábjátékos kezében?
Április 16 12:41
Jóslás és világvége – Maja kalendárium
Dr. Romhányi Attila belgyógyász szakorvos, Közép- és Dél-Amerika kutató. Több könyvet írt a maják háromezer éves kultúrájáról. A drezdai kódex képírásos jeleit megfejtették, ezt olvashatjuk benne: ez a teremtés 2012. december 21-én véget ér. Vajon mit jelent ez? Világvégét?

Április 16 12:30
Hogyan lehet kivédeni az átkot?
Ahhoz, hogy elég erős légy, hogy életed minden percét átitassák a jó energiák, amelyek majd megvédenek a negatív rezgésektől, rontásoktól, átkoktól, először is önmagadat kell rendbe tenned.

Április 02 08:18
Tranzakció-elemzés

Mikor dől el, mi lesz a sorsunk? Mi mindent befolyásolnak a születés körülményei? Mik azok a szülői terhek, melyek soha nem moshatók ki lelkünkből? Mit mond a homeopátia és mit a tranzakció-elemzés életünk alakulásáról?
Április 01 21:57
Méregtelenítés – modern és ősi módszere
A mai kor emberének hatásos, gyors, és teljesen fájdalommentes méregtelenítő eszköze a SPA ionizáló lábfürdő készülék. A méregtelenítés ősi módszere a böjt.

Április 01 21:48
Tíz tipp cukorbetegeknek
Egyre többen szenvednek cukorbetegségben. Sok esetben a cukorbetegség kialakulása egészséges életmóddal megelőzhető lenne, mégsem teszünk semmit. Csak akkor veszünk tudomást erről a betegségről, amikor mi magunk, vagy valaki a kötvetlen környezetünkben érintetté válik. Ám hirtelen azt sem tudjuk, mit is kéne tennünk. Mi is ez a betegség? Mit ehetek, mit nem?

Április 01 21:25
Az energiavámpír
Attól lesz valaki energiavámpír, hogy a környezete hagyja, hogy azzá váljon. Nem jelzik felé, hogy amit tesz, azzal kárt okoz a környezetének és akár fizikai fájdalmat, de betegséget is okozhat az energia elvonásával.

Március 16 16:37
4 éve halt meg Szepes Mária
A tavasz beköszönte egyben Szepes Mária halálának évfordulóját is jelenti négy éve. A több, mint 80 könyv irójára emlékeznek a Vígszínházban.

Kategóriák

Címkék