A pecsételő vérzés okát gyorsan fel kell kutatni

Pecsételő menstruáció

A nőgyógyászati problémák egyikét sem szabad figyelmen kívül hagyni, ugyanis bármelyiknek lehetnek komoly következményei, azonban vannak olyan panaszok, amelyek még inkább aggódásra adnak okot. Például a menstruáció helyett jelentkező pecsételő vérzés leginkább a legtöbbször mögötte megbújó hormonális zavarok miatt jelenthet gondot, ami miatt akár meddőség is kialakulhat.

A hölgyek életében talán ez a legnagyobb veszteség, hiszen a gyermekáldás a női lét szerves részét képezi, ami nélkül nem is tudják igazán megélni a nőiességüket és kiteljesedni sem tudnak. Tehát a pecsételő vérzés okát minél hamarabb fel kell deríteni és amennyiben a hormonegyensúly felborulása áll a dolog háta mögött, akkor mihamarabb helyre kell állítani az ideális állapotot.

Amennyiben ösztrogéndominancia okozza a pecsételő vérzés jelenségét, amit egy nőgyógyász a szükséges vizsgálatokkal meg tud állapítani, akkor természetes módszerekkel is fel lehet lépni a rendellenesség ellen. A WiseTree Naturals progeszteron pótlására és a felesleges ösztrogének elhajtására is kínál különféle megoldásokat, így a gond mértékétől függően, különböző alternatívákban is lehet gondolkodni.

Ugyanakkor, ha pajzsmirigy betegség áll fenn, ami szintén együtt járhat menstruációs zavarokkal, akkor is tud segítő jobbot nyújtani. Pajzsmirigy alulműködés ellen többféle étrend-kiegészítőt is forgalmaznak, amelyek egyrészt a stressz csökkentését szolgálják, ugyanis az állandó feszültség is rossz hatással van a hormonháztartásra, másrészt pedig, a szelén és jód pótlását teszik lehetővé.

Ezen két ásványi anyag elengedhetetlen a pajzsmirigy alulműködés ellen folytatott harcban, ugyanis fontos szerepük van a hormonok megfelelő mennyiségű termelődésében. Alulműködés esetén pedig, kimutatható mindkét hatóanyag hiánya, így fontos, hogy külsőleg kerüljenek bevitelre. Továbbá a WTN Jód és Szelén komplex természetes L-tirozint is tartalmaz, ami a pajzsmirigy alulműködés ellen szintén nélkülözhetetlen, hiszen a T3 és T4 pajzsmirigy hormonok ennek hiányában nem állíthatóak elő.

Print Friendly, PDF & Email