Honor V10 méretes akkuval

Honor V10

A Huaweinek néhány év alatt sikerült felzárkóznia az igazi nagy nevek mellé. Hogyha minőségi mobilokról beszélünk, akkor mindenképp meg kell említeni a készülékeiket.

A Honor V10 egy kiemelkedően sokoldalú telefon. A kamerája minden tekintetben innovatívnak számít, mivel két hátlapi kamerát használ a képek elkészítéséhez, amiből az egyik monokróm. A színes és a fekete-fehér képek összemosásával egy igazán éles és kontrasztos végeredményt fogunk kapni.

Ezt a műveletet a Honor V10 kameraszoftvere észrevétlenül végrehajtja egy pillanat alatt. Az akku közel 4000 mA, ami alapfelhasználás mellett bőven kibír másfél napot töltés nélkül. A rendszer egyértelműen villámgyors, az alkalmazások gyorsan nyílnak és bent maradnak a memóriában, mivel ebből is rendelkezésre áll 4Gb.

Viszont, ami elsőre megfogja az embert a Honor V10 okostelefonban, az nem más, mint a dizájnja. A képernyőnek alig van széle, méretes és káprázatosan éles képet mutat. Igazán prémiumérzés a Honor V10-et kézben tartani, viszont az ára mégsem számít magasnak.

Print Friendly, PDF & Email