A folpack a háztartások alapfelszereltségének egyike

Folpack

Rengeteg néven ismert árucikkről van szó, amit mindig az alkalmazási területhez vagy a felhasználandó termékhez kötnek. A folpack igénybevétele egyáltalán nem bonyolult, ennek is köszönheti a hatalmas népszerűségét. Gyors vele a munka, szinte minden dologhoz könnyen alkalmazkodik.

A kellék rugalmas, illetve tapadó, általában élelmiszercsomagolásra alkalmazzák. A folpack átlátszó, vékony és frissen tartja az élelmiszert. A többi fólia általában nem nyúlik, nem ragad, szóval olyan, mintha sima nejlonnal tekerné be azt, amit szeretne. Nap mint nap használják a háztartásokban, szóval a konyha alapfelszereltségéhez tartozik.

Ezzel azonban nem merül ki a hasznossága, valamint az alkalmazási területe. Mivel nagyon könnyen alakítható, akár virágcsokrok frissen tartásához is igénybe lehet venni mindaddig, amíg az nem kerül a vázába. A folpack a fogyókúrában is hatalmas segítségére lehet. Edzés előtt egyszerűen körbetekerheti vele magát, ezáltal sokkal jobban fog izzadni, tehát a felesleges kilók hamarabb elégnek.

Print Friendly, PDF & Email