Az IP kamera remek felbontása

IP kamera
IP kamera

A betörések igen gyakoriak, nemcsak az otthonokban, hanem az üzletekben is. Ezért meg kell győződni arról, hogy mindent megtett a biztonság érdekében. Az, hogy milyen kamerarendszer kerül telepítésre, nagymértékben meghatározza a tettesek azonosítását. A korszerű IP kamera előnyt jelent ezen a téren, hiszen remek felbontást garantál, ami azt jelenti, hogy 1 megapixel felbontástól, akár 5 megapixelig is terjedhet a felbontásuk.

A részlet-gazdag felvételek nagyon sokat jelentenek, hiszen olykor egy kisebb tetoválás, jellemző arcvonás vagy egyéb jel segít abban, hogy megtalálják a tettest. A részletek kihangsúlyozása tehát roppant nagy jelentőséggel bír. Akár a rendszámok leolvasására is alkalmas ez a modell.

Mi több, az IP kamera használatával arra is lehetőség van, hogy több helyszínen a kamerák felvételét egy adott helyen rögzítse, vagyis távolabbi szerveren. Ha szeretne minél hamarabb ilyen profi kamerarendszert beépíteni, akkor vegye fel a kapcsolatot a céggel, hiszen kifejezetten erre szakosodott!

Print Friendly, PDF & Email