A kárpittisztító gyorsan kiviszi a friss foltot

administrator | 2016. január 14. csütörtök | 0 | Webáruház

A kárpittisztító használata eredményes
A kárpittisztító használata eredményes

Az ünnepek alatt akár többször is előfordulhatott velünk, hogy nem tartottuk be az étkezésben gyakran használt szabályainkat, és nem minden esetben az asztalnál étkeztünk. Ilyenkor előfordulhat, hogy néhány cseppnyi szósz a huzaton landol, ami elég kényelmetlen tud lenni. Nincs azonban semmi gond olyan esetben, ha van otthon némi kárpittisztító.

Amennyiben hamar észrevesszük a galibát, akkor könnyedén segíthetünk a problémás rész kitisztításában akár pillanatok alatt, ugyanis a friss foltok sokkal hamarabb kijönnek a különböző anyagokból, mint amelyek beleszáradnak. Több esetben azonban előfordulhat, hogy a kényes foltocska elbújik akár a nadrágunk alá úgy, hogy akár rá is ülünk, ilyen esetekben nem vesszük észre a problémát, és sokszor csak napok múltával fedezzük fel a nem várt díszítő elemet az ágyon vagy éppen a fotelben.

Amennyiben megfelelő kárpittisztító van kéznél, még így sem okozhat nagy problémát a folt eltávolítása, igaz, ez attól is függ, hogy milyen foltról van szó. A fejtörés elkerülése végett érdemes lehet óvatosan étkezni, már ha azt olyan helyen tesszük, ahol ilyen dolgok történhetnek.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék