Valóban olcsóbb a hair transplant?

administrator | 2019. március 25. hétfő | 0 | Szolgáltatás

Az ugye köztudott, hogy aki plasztikáztatni szeretné magát, annak sok pénzébe fog kerülni a beavatkozás. Vannak, akik teljesen a megszállottjává válnak és plasztikai műtétek egész sorozatán esnek át, mert mindig találnak valami kivetnivalót a testünkön, ami nem felel meg az igényeiknek.

De az átlagember nem ilyen, hiszen sokak problémáját egy egyszerű hair transplant is képes megoldani. Bár hazánkban nem mindenki engedheti meg magának a hajbeültetést, szerencsére az árak egyre elérhetőbbnek számítanak.

ngliában, Franciaországban az itteni árak közel duplájáért végeztethetünk el magunkon hair transplant beavatkozást, ami még az ottani fizetések mellett is drágának számít.

Nem csoda, hogy ilyen sokan érkeznek hozzánk ezekből az országokból. Azt gondolhatnánk, hogy azért a pénzért sokkal színvonalasabb szolgáltatást kapunk és a hajkoronánk dúsabb lesz, pedig ez egyáltalán nem így van. Jelenleg mindenhol ugyanazokat a módszereket alkalmazzák, sőt, hazánk kiemelt eredményeket ért el a hair transplant által, sok más országgal szemben.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék