Rendkívül hasznosak a gurulós állványok

administrator | 2019. március 9. szombat | 0 | Webáruház

Az állványzat lehetővé teszi a munkálatok elvégzését a különféle építményeken. A fix állványzatot nem lehet mozgatni. Úgy lett kialakítva, hogy az épület minden pontja könnyedén elérhetővé váljon, ahol a munkálatokra szükség van.

A gurulós állványokat viszont könnyebb egyik helyről a másikra mozgatni. Természetesen ezeknek a használata nem minden esetben lehetséges, viszont ha adott az egyenes terep, akkor nincs semmi akadálya. A gurulós állványok csúszásgátló felülettel rendelkeznek.

Ez nagyon fontos a biztonság szempontjából. A fékezhető kerekek szintén rendkívül praktikusnak fognak bizonyulni a munkavégzés során, mert így biztosítható, hogy a gurulós állványok stabilan helyben maradjanak.

A Layher nemcsak egy masszív szerkezetet szeretett volna megtervezni. Annál sokkal merészebb konstrukciót álmodtak meg, amikor megtervezték a stabilepito.hu weboldalon található gurulós állványokat. Az összeszerelés ugyanolyan könnyen kivitelezhető, mint a szétszerelés. Az állítható kivitel szintén forradalminak számít. Ráadásul kül- és beltérben egyaránt használhatóak.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék