Ezért jó választás a black out függöny

administrator | 2020. március 16. hétfő | 0 | Webáruház

A forró júliusi, augusztusi hónapokban nagyon oda kell figyelni arra, hogy a függönyök ne csupán a szépségükkel kápráztassák el a lakókat, hanem a praktikusságukkal is. A black out függöny a dekoráló szerepén túl, a tűző napsugárzás ellen is védelmet garantál, főleg abban az esetben, amikor más árnyékoló eszköz nem áll rendelkezésre.

Sötétítő függönyök esetében különböző szakkifejezésekkel találkozhat az ember, amik segíthetnek pontosan megérteni, hogy ezek miben különböznek és mire jók. Manapság nagyon felkapott a black out függöny, amelyik sajátos szövési módszerrel készül.

Ennek a lényege, hogy két textilréteg közé egy harmadik kerül, ami egy fekete textilből épül fel. Ezáltal a black out anyag annyira sűrűvé válik, hogy akár 100%-os fényzárásra is képes lesz. Az ilyen black out függöny akkor, amikor kint tombol a kánikula, nagyon hatékony segítséget tud nyújtani abban, hogy a lakásban, házban pár fokkal kisebb legyen a hőmérsékletet.

Ahol például van légkondi, ez egy gazdaságos, igazán reális árú megoldás lehet. A black out függöny manapság már készülhet olyan sajátos matériából is, amelyik speciális PVC vagy szénszál bevonattal rendelkezik. Ezek a függönyök a technológiai eljárásnak köszönhetően, egyáltalán nem eresztik át a fényt.

Az ilyen efüggöny gondmentesen megrendelhető a piramisfuggony.hu internetes boltban. A shop munkatársai a sötétítő vagy fényáteresztő termékek tömkelegével várják a vásárlókat. Itt a vevő biztosan megtalálja azt, amelyik tetszik neki.

Sőt, ezek mellett a karnis méretének és karnis típusának megfelelő lapfüggönyt, más néven panelfüggönyt is megveheti az ember. Az itt készített panel efüggöny lehet két vagy három soros is. Mindegyiket fel lehet tenni egy hagyományos karnisra is. A két soros karnisra maximum négy panelt, a három soros karnisra maximum hat panelt lehet felhelyezni.

Az efféle efüggöny nagy előnye tehát az, hogy nem kell karnist cserélni. Természetesen ez képes teljesen korszerűvé, divatosabbá tenni az adott szobát, ahol elhelyezésre került. Sok helyen beválik a fényáteresztő efüggöny. Ez azoknak jó, akik szeretnének kilátni a lapfüggönyön keresztül.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék