Ismerjük meg a Monopoly Jóbarátok változatát!

administrator | 2020. március 18. szerda | 0 | Vásárlás

Rendkívüli közösségkovácsoló erővel rendelkeznek bizonyos játékok, főleg akkor, ha azok olyan ikonikus sorozatokhoz kapcsolódnak, amiket szinte mindenki látott már. Most teljesen egyedi formában kaphatjuk vissza a kedvenceinket, hiszen a Monopoly Jóbarátok olyan hangulatot teremt, ami rengeteg emléket elevenít fel.

A sokak által kedvelt filmsorozat szereplőinek jellemző tárgyait kiválasztva, máris kezdetét veheti a legelső menet. A játék során lehetőség adódik megszerezni azokat a tulajdonokat, amiket a filmben birtokoltak a szereplők. A Monopoly Jóbarátok fergeteges kikapcsolódást tesz lehetővé. Stílusos, ha a játékosok szintén hatan vannak, akárcsak a főhősök, mert így teljes a csapat.

Természetesen előfordulhat, hogy valaki nem annyira jártas a szabályokban és ismeretekben, mint mi, de ez ne jelentsen akadályt, mert a Monopoly Jóbarátok részletes leírást tartalmaz és az sem kizárt, hogy ennek nyomán jön meg a kedvünk részletesen belepillantani a sajátos kis társaság mindennapjaiba. Kovácsoljunk össze egy remek baráti kört és vágjunk bele a kikapcsolódásba!

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék