A standépítés boldoggá teszi a cégvezetőket

yatoo | 2020. március 13. péntek | 0 | Szolgáltatás

A cégvezetők egyik nagy mumusa a közelgő céges kiállítás megtervezése. A feladat komplexitása miatt, rengeteg apró részletre kell odafigyelni és ha van valami, amiben a mindig elfoglalt cégtulajdonos hiányt szenved, az bizony az idő. De miért ne bízhatnánk a standépítés folyamatát profikra? A Hungarodekor Kft. immáron 20 éve foglalkozik a különféle rendezvények, nagyobb volumenű összejövetelek kellékeinek a megtervezésével és a gyártásával.

A kezdetben csak zászlókészítéssel foglalkozó cég tevékenységi köre gyorsan kinőtte magát, így a piac igényeinek és kéréseinek eleget téve, ma már rengeteg típusú reklámeszközt gyárt, többek között molinókat, Pop Up falakat vagy asztalokat. A standépítés időigényes és komoly tapasztalatot igénylő feladatát a profi csapat maradéktalanul megoldja, amit mi sem bizonyít jobban, mint a honlapjukon feltüntetett tetemes mennyiségű referencia.

A standépítés a megrendelő fél részéről a dizájn részletes leírását kívánja, a többi pedig már a Hungarodekor dolga. Az imént említett full service szolgáltatás mellett, az ügyfeleknek módjukban áll az alumínium zászlórúd beszerzését is könnyen elintézni. Ezek az elegáns, karcsú rudak széles spektrumú kivitelezésben érhetőek el, 6-12 méterig terjedő magasságban. Az sem jelent gondot, ha az ügyfél nem tudja megoldani a szállítást, hiszen kérés esetén a Hungarodekor ebben is besegít, sőt, a szóban forgó eszközök telepítésével járó procedúrát is magára vállalja.

A zászlókról még sajnos mindig él kismértékben az a tévhit, hogy szélcsendben a szóban forgó eszköz lankadtan lóg a rúdon és nem látszik a dizájnja. Szerencsére ez az alumínium zászlórúdra rögzíthető darabokra egyáltalán nem igaz, hiszen a praktikus merevítő pálcának köszönhetően, a lobogó minden körülmények között lengedez. Abban az esetben, ha csak alkalmi kelléket keres, a nem fixen rögzített mobil teleszkópos alumínium zászlórúd áll a rendelkezésére, ami közkedvelt eleme a szezonális rendezvényeknek és különféle fesztiváloknak. Természetesen a magas minőség mindkét esetben adott.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék