Zuhanyfüggöny tartó egyenesen a kád fölé

yatoo | 2020. augusztus 3. hétfő | 0 | Webáruház

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség a házban, ezért is lényeges, hogy komfortos használathoz legyen kialakítva. Manapság egyre többen részesítik előnyben az olyan fürdőkádakat, amiben tusolhatnak is egyen, amihez elengedhetetlen fontosságú az L alakú zuhanyfüggöny tartó használata.

Tulajdonképpen ez a forma hatalmas prioritásokat rejt magában. Kezdve azzal, hogy magát a függönyt rendkívül gyorsan és egyszerűen húzhatjuk el rajta, továbbá egy nagyobb tartó, 80 x 170 cm tökéletesen lefedheti a kádat. Azonban arra kell törekedjünk, hogy kicsit túl is lógjon azon. Így már csak egy jó zuhanyfüggönyre van szükségünk, ami teljesen lefedi a víz útját kifelé. Természetesen ez biztonsági szempontból is roppant fontos.

Emellett lényeges még, hogy a zuhanyfüggöny tartó milyen anyagból lett megalkotva. A hosszú élettartam érekében, jó, ha valamilyen masszívabb matéria mellett tesszük le a voksunkat, ami esztétikus, mutatós is egyben. Remek választás például az EP porlakkal bevont alumíniumcső.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék