Monopoly társasjáték sok érdekes témával

yatoo | 2020. augusztus 13. csütörtök | 0 | Webáruház

Minden szülő szeretné, hogy a gyermeke minél hamarabb megismerje a pénz és a különböző javak értékét. A pénzügyi alapismereteket már egészen zsenge korban is meg lehet szerezni, ráadásul szórakoztató keretek között, a Monopoly társasjáték segítségével.

A pénzügyi intelligencia fejlesztése a 7 év feletti gyerekeknél nagyon fontos, hiszen ezáltal lesznek képesek majd a bevételeiket okosan felhasználni. Az sem mellékes, hogy felfogják a pénz értékét, ennek forrásait, mivel ez egy egész életre hasznos tudást jelent. A Monopoly társasjáték tökéletesen alkalmas erre, hiszen pontosan úgy tanít, ahogy azt mindenki szereti: játékosan és izgalmasan. Természetesen a fő szerepe a szórakoztatás, hiszen a játék ideje alatt nagyokat lehet nevetni, izgulni, taktikázni. A Monopoly társasjáték a világ minden táján sikert sikerre halmoz már évtizedek óta.

Több formában és számos tematikával előrukkoltak a gyártói, hogy az amúgy megunhatatlan klasszikus mindig naprakész legyen. Egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat a szuper Monopoly társasjáték!

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék