Szőkítés fodrásznál vagy otthon

yatoo | 2019. február 17. vasárnap | 0 | Webáruház

Szőkítés  házilag
Szőkítés házilag

Ma már a hajunk színét igazán egyszerűen tudjuk változtatni, sokszor még fodrászhoz sem szükséges ellátogatnunk ebből a célból. A szőkítés házilag is lehet sikeres, hogyha a megfelelő készítményt szerezzük be hozzá.

Persze, ha profi munkát akarunk, akkor egy jó fodrász szolgáltatását kell igénybe vennünk. A szőkítés folyamatához remek termékek vásárolhatóak a brelilshop.hu webáruházból. Például a készleten szereplő Prestige Absolute Plus Beacher egy nagy potenciájú kék szőkítő por, ami az összes típusú melír vagy szőkítés létrehozásához ideális. Ráadásul puhává és kezelhetővé teszi a hajat, közben 7-8 árnyalattal világosabb tónus is elérhető vele. Nem roncsolja a haj szerkezetét, tehát nyugodtan használható. A szőkítő port helyettesítheti egy újgenerációs krém, ami szintén megvehető a webshopból.

Ezzel a krémmel a szőkítés gyorsan és környezetbarát módon mehet végbe. Elérhetőek vele a legmagasabb festési szintek is. Bármelyiket választja, abban biztos lehet, hogy kifogástalan lesz a hajfestés eredménye.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék