Mivel foglalkozik Lengyel Kriszta?

administrator | 2019. február 14. csütörtök | 0 | Szolgáltatás

Lengyel Kriszta joga meditacio
Lengyel Kriszta jóga meditáció

Rengeteg nehéz időszak adódik az életünkben. Ilyenkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eszközeink vannak a válsággal való megküzdéshez. Lengyel Kriszta számos megoldási lehetőséget ismer. Példának okáért, a meditáció képes kisimítani a gondolatokat. A segítségével végre nem fog annyira háborogni az elme sem.

A Meeting Myself weboldalán elolvasható, hogy milyen feltételekkel nyílik lehetőség a csakra meditáció megtanulására. Az sem jelent problémát, ha valaki csak az élete egyetlen területén keres új megoldásokat. Lengyel Kriszta ebben az esetben is tud segíteni. Megtanítja, hogy miként lehetséges a test és a lélek ellazítása. Az elején biztosan nem lesz könnyű a gyakorlatok elvégzése, de idővel mindenki bele fog jönni.

Az oktatónak már több mint 20 évnyi tapasztalata van a jóga terén. Az ügyfelek ilyen típusú képzésre is jelentkezhetnek Lengyel Kriszta weboldalán. A Nordic Walking oktatás rengeteg ügyfelet vonz, hiszen a szabadban történő mozgás igen jó hatással van a lelki egészségre. A jelentkezők kapnak két-két botot a tanfolyamon. Így sokkal könnyebben sajátíthatják el a gyakorlatokat. Az edzésre Szentendre közelében kerül sor. A mozgásra vágyó embereknek lehetőleg kényelmes öltözetben kell érkezniük. A Nordic Walking oktatáson való részvétel csak sportcipőben lehetséges. Az alaptechnika elsajátítása után alkalom nyílik az edzésre is. Havonta 1 alkalommal közös túrára is sor kerül. Ennek segítségével remekül összekovácsolódik a közösség.

A testre nagyon jó hatással van a folyamatos gyakorlás. Szinte garantálható, hogy a résztvevők fogyni fognak, az izmaik pedig megerősödnek. A Nordic Walking oktatás megtartására akkor is sor kerül, ha az időjárás nem tökéletes. Azonban, szakadó esőben vagy viharban már el kell halasztani a programot. A weboldalon fel vannak tüntetve az árak, ezért az érdeklődők itt tájékozódhatnak. Érdemes figyelni az akciókat is, mert így jelentős összeg spórolható meg. Bérletek, illetve ajándékutalványok szintén vásárolhatóak itt. Ha belevág, garantáltan élvezni fogja!

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék