Szervestrágyaszóró a szűkebb helyekre

yatoo | 2021. január 21. csütörtök | 0 | Szolgáltatás

Magyarországon nagyon sok kereskedő található, amelyek mindegyike valamilyen módon próbálja elnyerni az ügyfelek tetszését. A szervestrágyaszóró mindenféle gyümölcsös ültetvénynél tökéletesen jól végzi a dolgát, ugyanis ezeknek a kialakításra hosszúkás, ami lehetővé teszi azt, hogy a keskeny sorokon áthaladva működhessen.

Természetesen a mezőgazdaság ezen területén fontos a precizitás, így a szerkezet tervezői gondoltak arra, hogy a szétszórt anyagot minél pontosabban továbbítsa a szervestrágyaszóró. Ha valaki szeretné megtekinteni ennek a kiváló traktorhoz csatolható eszköznek a működését, akkor látogasson el a Penda Kft. weboldalára, ahol megtekintheti a bemutató videót és képeket!

A szervestrágyaszóró műszaki adatait ugyanezen a honlapon lehet elolvasni, ebben a táblázatban pedig részletesen fel van tüntetve minden lényeges adat, ami fontos lehet a vásárlás során. A szerves trágyaszóró ára nincs feltüntetve a weboldalon, viszont bárki kérhet árajánlatot, ami pár kattintással elintézhető az online platformról.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék