Széles választékban kapható az Anne Geddes baba

yatoo | 2019. július 16. kedd | 0 | Szolgáltatás

Lenyűgöző világ csodás babákkal? Miért is ne?! Az élethű kialakításának köszönhetően, minden Anne Geddes baba magára vonja a figyelmet. Nemcsak a gyereket hozza lázba, hanem a felnőtteket is, ugyanis az Anne Geddes baba mindegyik változata különleges, aprólékos, részlet-gazdag játék. A 18 hónapnál nagyobb gyerekeknek szánt, mintegy 23 cm hosszú babák korábbi fotók alapján készültek.

Anne Geddes számos olyan fényképet készített, ahol alvó babák különböző jelmezekbe voltak bújtatva. A trendnek köszönhetően, Magyarországon is nagyon népszerűek az Új-zélandi fényképésznő munka-ihlette babák. Válogathat katica, maci, nyuszi, tigris, méhecske, rénszarvas vagy éppen hóember jelmezes Anne Geddes baba közül.

Mindegyik arca egyedi és részletesen kidolgozott, így valóban kedvelt a kicsik körében. Gyűjtemény is lehet belőle, tehát érdemes többet is megrendelni. Webáruházunkban más ismert márkák által piacra dobott néma, síró vagy beszélő babák is megtalálhatóak. Válogasson kedvére és rendelje meg online az Anne Geddes baba bármelyikét!

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék