Rattan kaspó a természetesség megtestesítője

yatoo | 2020. május 27. szerda | 0 | Webáruház

A különféle virágok és növények akkor tündökölhetnek igazán, ha megfelelő cserepet és tartót választunk hozzájuk. A rattan kaspó remek döntés lehet, hiszen egyfajta természetes hatással rendelkezik. Lényegében egy olyan anyagról beszélünk, ami a régi fonott kosarak dizájnját veszi alapul, bár műanyagból készül.

Magától értetődően többféle szín-, illetve méretválasztékban be tudjuk szerezni őket. A hagyományos stílus kedvelőinek a fekete, szürke, illetve fehér darabok ajánlottak. Viszont, aki egy kis bohókás játékosságot akar csempészni a lakásba, annak tökéletesek lehetnek az élén színek, mint a sárga, a kék, a piros, esetleg a lila.

Azonban arra fokozottan ügyelnünk kell, hogy nem minden növénynek ajánlott az ilyen kaspó. Hiszen az orchideák a napfény szerelmesei, így általában átlátszó kaspóban érzik jól magukat. A rattan kaspókat a kinti virágok tartására is alkalmazhatjuk. A kültéri bútorok is gyakran készülnek ebben a stílusban, így könnyedén kiegészíthetik a növények, ezzel elegáns hatást keltve.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék