MTB kerékpárok a kemény terephez

yatoo | 2020. április 25. szombat | 0 | Webáruház

Egy ilyen bringa előtt nincs akadály. Bármelyik szemszögből vesszük górcső alá az MTB kerékpárok kialakítását, jól látható, hogy ezek bizony a városinál keményebb terepre lettek tervezve. A váz geometriája lehetővé teszi a kifinomultabb manőverek kivitelezését, amire gyakran szükség lehet a keskeny hegyi ösvényeken.

Az MTB kerékpárokkal a haladás elég technikás lehet, hogyha nehéz terepre merészkedünk, hiszen gyorsan reagálnunk kell a váratlan akadályokra.

Egy vastagabb faág, kisebb-nagyobb bukkanók, gödrök és kövek állhatják utunkat. A megerősített dupla felni jól bírja az ütődéseket, persze ezekből sokat elnyelnek a széles és magas gumik, na meg a teleszkóp.

Az MTB kerékpárok első villája szabványszerűen teleszkópos kivitelben kerül beépítésre. Az egyszerű rugós változatok az olcsóbb kategóriába tartoznak, a levegős, Solo-, illetve Dual-Air változatok már sokkal finomabb mozgást tesznek lehetővé, amelyek lágyabb mozgást eredményeznek, kényelmesebbé téve a bringázás minden pillanatát. Az MTB kerékpárok ennek megfelelően egyedi felszereltséggel rendelkeznek.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék