Precizitást garantál a seeger fogó

yatoo | 2019. augusztus 8. csütörtök | 0 | Vásárlás

A gépészetben dolgozók, de a hobbi barkácsolók is jól tudják, hogy gyakran szükség van olyan egyedi szerszámokra, amelyek nagyban leegyszerűsítenek bizonyos munkafolyamatokat. Ha meg akarjuk spórolni ezeknek a költségeit, akkor gyakran azzal kell szembesülnünk, hogy többet fizetünk rá, hiszen lecsökkentjük a saját hatékonyságunkat, nem beszélve a sok idegeskedésről, ami ezzel jár. Ismerjük meg közelebbről a seeger fogó terméket!

Ennek a feladata, hogy különböző furatokba belehelyezésre kerülő vagy onnan eltávolításra váró gyűrűket stabilan és problémamentesen lehessen megragadni. Ilyen módon kicsi az esély arra, hogy elveszítjük a parányi kiegészítőt.

A seeger fogó kényelmes munkát tesz lehetővé. Eltérő méretekben kapható, annak függvényében, hogy milyen körülmények között van rá szükség. Általában edzett acélból készül, aminek a felületét polírozzák és speciális módon kezelik, hogy megelőzhető legyen ilyen formában a rozsdásodás. Külön figyelmet érdemel a seeger fogó hegye, ami alkalmazkodik a vele szemben támasztott egyedi kihívásokhoz.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék