Cégkivonat letöltés banki ügyintézéshez

administrator | 2019. augusztus 14. szerda | 0 | Szolgáltatás

Elektromos vagy papíralapú cégkivonat
Elektromos vagy papíralapú cégkivonat

A papíralapú ügyintézés kezd kimenni a divatból. Természetesen sok helyen erre is szükség van, viszont a céges dokumentumokat online is elfogadják. A cégkivonat letöltés ezért ilyen formában is megoldható.

A weboldalon a nap 24 órájában bármikor be lehet nyújtani az igénylést, akár több nyelven is. A várakozási idő csupán néhány óra. A hitelescégkivonat.hu adatbázisa folyamatosan frissül, ezért nem ütközhetünk olyan akadályokba, mint az ingyenes adatbázisok esetén.

Persze nagy valószínűséggel itt is rábukkanhatunk a keresett cégre, de azt már semmi sem garantálja, hogy a cégkivonat letöltés után a kapott adatok valósak.

Ajánlatkérésre is van lehetőség, e-mail-ben vagy a +36 70 288 6799 telefonszámon. A hitelescégkivonat.hu weboldalon további információkat találhatunk arról, hogy mik a pontos lépései a cégkivonat letöltésnek. Bizonyára mindenkinek sikerül megbirkóznia ezzel az egyszerű feladattal. Banki ügyintézés esetén valószínűleg ES3 formátumban lesz szükség a dokumentumokra. Az e-szigno program letöltése ingyenes.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék