Különleges gombok ezernyi formában és színben

seditor | 2024. június 11. kedd | 0 | Webáruház

A különleges gombok ékszerként, egyedi díszítőelemként is viselhetőek a ruhákon, ezért egy-egy kardigán vagy blúz elkészítésekor érdemes ezekre is hangsúlyt fektetni. A rafinált részletek létrehozásához nem kell minden esetben mélyen a pénztárcába nyúlni.

A különleges gombok alkalmazása a ruhákon, táskákon olcsó, mégis igen hatásos alternatíva a drága kiegészítő elemekre. Az eredetileg nem esztétikai szempontokat betöltő gombok az évszázadok során egyre csinosabb, finomabb külső jegyeket kaptak. A fából, állati csontokból készült változatok mellett, megjelentek a fém és nemesfém típusok is, akár ékkövekkel kirakva. A műanyag forradalmasította a gombok piacát, azonban ebből az anyagból is sok gyönyörű dolog készülhet. A különleges gombok ma már ezernyi mérettel, formával és színnel rendelkezhetnek.

Egy teljesen egyszerű ruhadarabot egyedivé varázsolnak, a színes-díszes kelmét pedig még több élettel töltenek meg. A nordfonal.hu webáruházban természetesen ezek is megtalálhatóak nagy választékban, remek áron.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék