Futó bicikli a hosszú sétákra

yatoo | 2020. december 15. kedd | 0 | Vásárlás

A tanuló kerékpáron való száguldozás kiváló fizikai aktivitás a kicsiknek, akik már 18 hónaposan elkezdhetik ezt a számos előnnyel járó tevékenységet. A futó bicikli megtanítja a csöppségeket könnyen egyensúlyozni, mert a gyermekek az ilyen elfoglaltság közben jól érzik magukat és gond nélkül leküzdik a nagy távolságokat. A saját maguk tudta nélkül megtanulnak egyensúlyozni és navigálni a térben.

Ez idő alatt az izmok megerősödnek és fejlődnek a motorikus képességek. Mindez szórakoztató módon és a szülők minimális segítségével. A futó bicikli eredetileg azért jött létre, hogy a kicsik könnyebben megtanulhassák a kerékpározást pótkerekek nélkül. Később kiderült, hogy ezek kiválóan hozzájárulnak az egyensúly megőrzésének elsajátításához.

Ezekkel a kétkerekű járművekkel a legtöbb gyerek már másfél éves korában magabiztosan képes megtanulni az irányítás, a kanyarodás és a távolság becslésének alapelveit, könnyen megbirkózik a pedálos kerékpárra való áttéréssel. A futó bicikli vezetése igazán csodálatos mozgásforma.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék