Azonnal hat a fagyasztó spray

yatoo | 2020. december 24. csütörtök | 0 | Webáruház

A sérülés többé nem zárhatja el a további tevékenységektől sportolás közben. Akár profin, akár amatőrként játszik, sérülés esetén azonnal reagálhat és visszatérhet a játékba, mintha mi sem történt volna. A fagyasztó spray bőrbarát termék, ami azonnal csökkenti a test hőmérsékletet a sérülés helyén, megakadályozva a hematómák kialakulását és csökkentve a fájdalmat. Ez nemcsak a fagyasztó spray hűvössége miatt történik, hanem azért is, mert csak természetes összetevőket tartalmaz. Ezek a komponensek a bőrre kerülve azonnal működésbe lépnek és jelentősen enyhítik a fájdalmat.

A termék összes előnyének kombinációja azt jelenti, hogy a sérülés helyének lehűlése után Ön azonnal visszatérhet a fizikai aktivitáshoz. Ezt a fajta kezelést a szépségszalonokban is használják a fájdalom csökkentésére a szőrtelenítés során. A folyadék természetes komponense a mentol, ami enyhíti az irritációt, ellazítja az izmokat és tonizálja a bőrt. A fagyasztó spray időben történő alkalmazása megakadályozza a további szövődmények kialakulását. A mozgásszervi sérülések és betegségek komplex kezelésében, valamint azok megelőzésében széles körben alkalmaznak különféle készítményeket. A sérülésekből eredő ödéma és fájdalom a kisebb erek és a szövetek károsodásának az eredménye. A sportkrém használata a fájdalom csillapítására irányul. A célja a szöveti irritáció csökkentése és a gyulladás enyhítése, a felszívódás felgyorsítása, az ödéma és a hematoma csökkentése, a véráramlás javítása, valamint a szövetek regenerációjának stimulálása. Szinte minden sportkrém kisebb vagy nagyobb mértékben rendelkezik fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal.

Ezeket általában bemelegítő és hűsítő típusokra osztják. Az ilyen termékek hatása meglehetősen kisebb mennyiségű hatóanyagon alapul, amelyek az összetételükben szerepelnek. A legtöbb készítményben megtalálható a diklofenak, amiről köztudott, hogy a gyulladáscsökkentő hatása jobb, mint az ibuprofennek. A sportkrémek mellett, az orbáncfű, a rozmaring és az árnika tartalmú készítmények is hatásosak a sérülések kezelésében.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék