Aviva torna és ovulációs gyakorlatok? Így segíthet az a módszer!

seditor | 2024. június 28. péntek | 0 | Szolgáltatás

Az Aviva torna olyan, szakember által speciálisan kidolgozott módszer, ami nagyon sok nőgyógyászati probléma esetén kínálhat megoldást. A valtozasmuhely.hu weboldalán erre bővebben is kitérnek. Többféle típusa ismert és alkalmazott, ezek közé sorolható az ovulációs gyakorlatsor. Több esetben a segítségünkre lehet ez a módszer.

Például olyankor, ha menstruáció előtt és alatt erős fájdalmaink vannak, érdemes ehhez a lehetőséghez folyamodni. Igazán kellemetlen, ha minden hónapban félelemmel nézünk az úgynevezett nehéz napok elé, amikor sok esetben kénytelenek vagyunk lemondani a programjainkat és a teljesítményünk is jelentősen csökken a kínok miatt.

Akkor is célszerű végezni az ovulációs gyakorlatokat, ha a menzesz időtartama 5 napnál hosszabb. Hozzájárul ahhoz is, hogy megszabaduljunk a súlytöbblettől, ami nem a túlzott evéstől keletkezett. A rendszertelen menstruáció okozta problémák szintén megoldhatóak ezzel a nagyszerű módszerrel. Ha a felsorolt gondok közül valamelyik miatt szenvedünk, az Aviva torna jó választás.

Aviva metódus gyermektelenség ellen

Sajnos, egyre több magyar házaspár várja mindhiába a gyermekáldást, emiatt pedig tönkremennek a kapcsolatok, házasságok. Nos, az Aviva ovulációs gyakorlatsor segíti a peteérést, tehát érdemes kipróbálni, mielőtt szakorvoshoz fordulnánk a meddőség miatt. Ez egy természetes módszer, aminek rendszeres végzése sok esetben visszaállítja a nők fogamzóképességét.

Továbbá, a gyakorlatok megszüntethetik a petevezeték-elzáródást is, ami a meddőség egyik leggyakoribb oka. Ha babát szeretnénk, de ez nem megy olyan könnyen, mint ahogyan reméltük, akkor nem a nőgyógyász és a gyógyszeres készítmények kell legyenek az elsők a gondolatainkban.

A valtozasmuhely.hu honlapon minden szükséges információt megtalálhatunk erről a módszerről, ráadásul helyben felvehetjük a kapcsolatot is a szakemberrel. Néhány egyszerű lépéssel, a számítógép előtt ülve jelentkezhetünk a tanfolyamra. Ez mindössze 4 órát tart, aminek során elsajátíthatjuk a hasznos gyakorlatokat, amelyek segítenek a probléma megoldásában.

Hogyan működik az ovulációs gyakorlatsor?

Ez a mozgássor speciális gyógy- és hormonális hatású, a teljes testet megmozgató gimnasztikai torna. A mozdulatsorral kifejezetten a havonta bekövetkező csodálatos eseményt lehet befolyásolni a testben, vagyis a peteérést és a tüszőrepedést. Ennek során használjuk a dolgozó zóna izmait, medencén belüli munkát végzünk.

A beszorító gyakorlatok alkalmazásával alhasi vérbőséget okozunk, ezáltal fokozzuk a keringést, az anyagcserét és a méregtelenítést a petefészek tájékán. Tulajdonképpen ezek a gyakorlatok felmelegítik a genitális zónát, létrehoznak egy belső sztatikus töltést. Az energia koncentrálása feloldja a szervekben a feszültséget, ezzel járul hozzá hatékonyan a regenerálódáshoz és a peteéréshez.

Intenzív gyakorlatsor és lényegesen erősebb, mint az Aviva 18 alapgyakorlat. Az ovulációs gyakorlatok során átmozgatásra kerülnek a szövetek a petefészek körüli terület préselése, majd felengedése közötti ritmikus változásokkal. Érdemes ezt együtt alkalmazni az Aviva 18 alapgyakorlattal.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék