Weboldalunkon fel vannak tüntetve az autómentő árak

yatoo | 2016. augusztus 20. szombat | 0 | Szolgáltatás

Autómentő
Autómentő

Weboldalunkon minden érdeklődő megtekintheti milyen árakkal dolgozunk. Persze erre nem mindig van idő, hiszen keveseknek van a zsebében a telefonszámunk és kevesen érdeklődnek előre a szolgáltatásunk iránt.

Pedig nem ártana, hiszen amikor baj van, akkor gyorsan kell bennünket megtalálni. Igyekszünk, hogy az autómentő árak korrektek legyenek, hiszen mindenkinek ez az érdeke. Szolgáltatásunk éjjel-nappal hívható, hiszen ha baj van, az bizony az éjszaka folyamán talán még nagyobb gond és kellemetlen mint nappal.

Amennyiben külföldre kell menni, szükség esetén két sofőrrel indulunk, hogy mielőbb vissza tudjunk érni. Mentési területünk elsősorban a főváros és környéke, de megbeszélés alapján bármi szóba jöhet. Ha távolabbra kell menni, akkor az autómentő árak megbeszélés alapján történnek. Ez függ a távolságtól, a szállítandó jármű típusától, a sofőrök számától.

Ügyeletünk a nap bármelyik szakaszában hívható és a szállítás megrendelhető. Van, amikor sürgősen el kell indulni és noha mindig számítanak az autómentő árak, de nem mindig ez a legfontosabb. Példának okáért, az autópályán nem hagyhatjuk vesztegelni a járműt, mert azonnal el kell távolítani onnan.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék