Védőkesztyűk ipari és háztartási alkalmazásra

seditor | 2022. május 29. vasárnap | 0 | Webáruház

Bizonyos munkakörökben a kézvédelemnek kiemelt szerep jut. Ilyenek például a vegyi üzemek, ahol a dolgozók az erős vegyszerek okozta sérülések ellen védőkesztyűk segítségével védekeznek. Ezek speciális anyaga és kiképzése a lúgok, savak, olajbázisú és egyéb kemikáliák szövetroncsoló hatása ellen védik a viselőjüket.

Mondani sem kell, hogy az ilyen felszerelést kötelező biztosítani a dolgozóknak. Ma már számos olyan termék kapható, ami nemcsak megfelelő védelemmel szolgál, de komfortos viseletet is nyújt. A mártott, saválló védőkesztyűk külső anyaga latex, a belső pedig bőrbarát pamut. A viselése hosszú órákon keresztül kényelmes, biztonságos. Környezetkímélő, bőrbarát, vízbázisú DMF mentes technológia alapján készül.

Olykor bizonyos háztartási munkákhoz is szükség van a védőkesztyűk használatára. A velúrozott belsejű latex kesztyű csúszásgátló kikészítésű tenyérrel és ujjakkal remek védelmet biztosít a kezeknek. A jó minőségű, magas biztonságot nyújtó termékek a shop.zebrekm.hu webáruházban kiváló ár/érték arányban kaphatóak.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék