Válasszon bátran az autós töltők közül!

administrator | 2019. május 2. csütörtök | 0 | Webáruház

Mágneses töltők
Mágneses töltők

Azok a férfiak és nők, akik nagyon sokat ülnek autóban, elég nehezen tudják feltölteni az okostelefonjaikat. Mivel gyakran fordul elő, hogy a készüléket nemcsak telefonálásra vagy zenehallgatásra használja, hanem GPS-ként is funkcionál, érdemes szivargyújtós töltésre tenni.

A webáruházunk széles kínálatában mágneses autós töltők kaphatóak, akár vezeték nélkül, Quick Charge protokollal ellátva vagy önálló fénnyel.

A különféle modell lehetővé teszi, hogy okostelefonja ne merüljön le, így könnyedén tudja alkalmazni akkor, amikor szüksége van rá. A cégünk által forgalmazott Baseus Big Ear mágneses autós töltők különféle színekben kaphatóak, mégis a legnépszerűbbek a feketék és a fehérek. Széles kínálatunkban QI töltő is kapható egyedi felső burkolattal ellátva, ami prémiumminőségű szövetanyag használattal készült.

Ez megakadályozza a túlmelegedést, így a telefon 100%-os feltöltése után is biztonságban lesz. A kimeneti paraméterek minden modell esetében a termékleírásban szerepel. Válasszon egyet az autós töltők közül!

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék