Utólag is beépítheti az ajtót

yatoo | 2018. március 4. vasárnap | 0 | Ajtó

Szerezzen több információt a beltéri ajtóról itt!

Kétségtelen, hogy építkezés vagy javítás során, amihez feltétlenül hozzátartozik a vakolás és a festés is, rengeteg por és egyéb szennyeződés keletkezik. Akármennyire is vigyázna a mester, valamiképpen mégiscsak beszennyeződik a padló, az ablak vagy az ajtó. Sokan nem tudnak az utólagos ajtó beépítésről, ha tájékozódni akarnak, bővebben olvashatnak erről itt. Ez a lehetőség nemcsak a szennyeződés elkerülése végett nagyon hasznos és előnyős, hanem van egy másik fontos tényező is, amiért érdemes kipróbálni az utólag beépíthető ajtót.

Mivel ez a típus minden más munkálat után is beszerelhető, így olyan változatban és színben rendelhető meg, ami tökéletesen passzol a padlóhoz és szobák színéhez. Természetesen, mint minden más nyílászáró esetében, itt is purhabot használnak azok rögzítéséhez. A Szalafa Kft. által gyártott utólag beszerelhető modellek kimondottan beltéri használatra lettek tervezve, így nem ajánlott olyan helyre építtetni, ahol érintkezésbe kerülnek a külső környezeti hatásokkal. A szalafa.hu weboldalon minderről további információk találhatók. Itt arról is olvashatnak az érdeklődők, hogy a karbantartásukat milyen módszerrel kell végrehajtani. Az ajtók általában lakkal vannak bevonva, ezért vigyázni kell, mert a tisztítás során csak és kizárólag olyan vegyszer használható, ami nem marja azt le. Az üveges részeket itt csak erre a célra gyártott tisztítószerrel vagy vizes ronggyal szabad letörölni.

Az ajtópántokat egyáltalán nem kell zsírozni, mivel teflonnal vannak bevonva, így biztosan nem fognak nyikorogni. Az említett cég 36 hónapos garanciát is vállal a termékeire, amennyiben azokat szakszerűen szerelték be, illetve rendeltetésszerűen használták. A beszereléshez útmutatót is biztosítanak, azonban igénylés esetén a cég szakembereket rendel ki, akik a helyszínen mindent beállítanak és elvégeznek. Akárcsak más cégek esetében, itt is akkor válik érvényessé a garancia, ha gyártási hiba miatt keletkezik a kár és nem amiatt, mert a megrendelők felelőtlenül használták, nem vigyázva annak épségére.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék