USB kábel telefon töltéséhez és adatátvitelhez

yatoo | 2019. október 22. kedd | 0 | Webáruház

Amikor az ember vesz egy okostelefont, gyári tartozékokat is kap hozzá. Itt található meg a töltő, a fülhallgató, valamint az adatátvitelre alkalmas USB kábel. De mi van akkor, ha használtan szerez be egyet, esetleg talál? Ilyenkor külön kell hozzá egy töltéshez és adatküldéshez alkalmas USB kábel, lehetőleg megfelelő porttal a másik végén.

A legtöbb változat borzasztóan hasonlít egymásra, így laikusként talán fel sem tűnik, ha az egyik profi vagy épp gyengébb. Az kábelek a sebességük és funkciójuk szerint lehetnek 4.0, 3.0, 2.0, valamint Type-A, Type-B, Type-C típusok. Amennyiben ellenőrzi, hogy a használandó egységnek milyen kimenetele van, könnyű lesz kiválasztani a megannyi USB kábel közül a megfelelőt.

Azonban arra is oda kell figyelni, hogy léteznek univerzálisak is, amelyek egyaránt használhatóak táblagépekhez, okostelefonokhoz vagy hordozható töltőkhöz. Cégünk választékában minden típust megtalál, így biztosan meg tudja rendelni az ideális USB kábelt! Ezekről a típusokról a honlapunkon is talál részletes ismertetőt.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék