Szívhez szóló gravírozott karkötő

seditor | 2022. május 25. szerda | 0 | Webáruház

Szívhez szóló ajándékkal lepné meg a szeretteit? Szeretne valami igazán személyeset adni? A gravírozott ékszerek praktikusak, elláthatunk egy-egy fülbevalót vagy láncot saját motívummal, tetszőleges betűkkel. A gravírozott karkötő népszerű barátnők körében, mint az örök barátság és az összetartozás jelképe.

Kapható bőrpánttal, fémláncos kivitelben, Swarovski kristályokkal díszítve is. Remek szuvenír egy kulcstartó is, például sokat keresett darab „Vezess óvatosan, hazavárunk!” üzenettel. Pároknál gyakori a kellemes közös emléket felidéző, dátumos gravírozott karkötő, de nem ritka, hogy gyűrűt feliratoznak egymásnak. A gyűrűk általában a másik nevével vagy „Szeretlek” felirattal készülnek. Anyák napjára sokan választják a szív alakú medállal és „Anya” írással ellátott természetes kőből készült karkötőket.

Gravírozott ékszereket találunk motivációs szövegekkel is, ha jól esne egy biztató mondat vagy ismerünk valakit, akinek szüksége lenne bátorító szavakra. Nincs, aki ne örülne egy gyönyörű, neki szóló gravírozott karkötőnek vagy más ékszernek.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék