Szinte mindenkinek lehet nyaklánc medált találni

yatoo | 2019. február 8. péntek | 0 | Webáruház

Schmuckékszer.hu
Schmuckékszer.hu

Arra nézve, hogy gyerekeknek kell vagy szabad arany ékszert vásárolni, ajándékozni megoszlanak a vélemények. Kétségtelen, hogy a gyerekeknek is készülnek ékszerek. Vannak olyan weboldalak (mint például a schmuckékszer.hu), ahol gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt találhat egyéni medálokat. Na, de miért vannak olyanok, akik inkább azt mondják, hogy nem a legelőnyösebb a kicsiknek ilyen értékes holmit vásárolni?

Kétségtelen, hogy van némi rizikó abban, ha egy csöppségre rendkívül értékes holmikat aggatnak, ugyanis könnyen elveszíthetik anélkül, hogy felfognák mekkora kár érte őket. Ráadásul annak is nagy a veszélye, hogy elveszik tőlük a nagyobbak, akik már tudják mi a dörgés ezen a téren, de a felnőttek is kihasználhatják ezt a helyzetet. Kétségtelen, hogy vannak olyan szülők, nagyszülők, rokonok, akik már a keresztelőre valamilyen ékszert, medált, karkötőt, nyakláncot, gyűrűt ajándékoznak a csemetéknek. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen nem muszáj ráadni, lehet várni addig, amíg már elér bizonyos kort, amikor már tudja, hogy mekkora felelősséggel jár egy ilyen értékes kiegészítő viselése. Mindaddig szépen megőrizhető. Persze vannak, akik arra hivatkoznak, hogy azért nem vesznek ékszert a gyereknek, mert kinövi. Ez igaz, csakhogy nem szabad megfeledkezni arról, hogy az arany ékszerek alakíthatóak. Tehát, ha egy idő után kicsivé válik az ékszer, akkor lehet nagyítani, nyújtani, bővíteni rajta. Egyébként is, ha valakinek kiskorától nemesfém ékszereket vásárolnak, mire felnőtt lesz már rendelkezni fog egy jelentős tőkével, hiszen az arany (legalább is az utóbbi időben) nem igazán veszített az értékéből, sőt!

Tehát, ha eddig kétségei voltak afelől, hogy vásároljon-e gyerek ismerősének valamilyen ékszert, akkor most láthatja, hogy mindezt nyugodt lelkiismerettel megteheti, hiszen a jövőjét alapozhatja meg ezzel a cselekedetével. Ráadásul, ha majd 10 vagy 15 év elteltével viselni fogja, akkor garantáltan megéri ilyennel meglepni minden jelesebb ünnepnapon. Sőt, nemcsak értéket, hanem emléket is ad ezzel.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék