Szerver bérlés ingyen? Ilyen valójában nem létezik!

yatoo | 2014. október 29. szerda | 0 | Szolgáltatás

Szerver bérlés
Szerver bérlés

Az ingyenesen kínált szolgáltatásokra hajlamosak vagyunk azonnal lecsapni, ám vannak olyan területek, melyek esetében ezt érdemes alaposan átgondolnunk. Az interneten kattintgatva számos helyen olvashatunk ingyenes szerver bérlésről. Jobban belegondolva azonban gyorsan rájöhetünk, hogy valójában ilyen szolgáltatás biztosan nem létezik, mert előbb vagy utóbb, de a zsebünkbe kell majd nyúlnunk.

 

Vagy SMS-ben fizetsz más szolgáltatásért vagy ingyenes (jellemzően pár napos) kipróbálási lehetőséget kapsz, de hosszabb távon egyik sem lesz ingyen. A csúcskategóriás szerverek már 17900 Ft-ért bérelhetőek (bővebben: https://www.doclernet.hu/szerverberles/), ráadásul olyan szolgáltatótól, amely nagy tapasztalattal tevékenykedik a területen.

 

Természetesen a szakértelem még kevés ahhoz, hogy megbízható szolgáltatással álljon egy cég rendelkezésre, hiszen rendkívül fontos az adatbiztonság, Mivel még profi eszközpark esetén is előfordulhat meghibásodás, így jogosan várod el ügyfélként, hogy a segítség azonnal érkezzen, és az alkatrészcsere, valamint az ezzel kapcsolatos további kiadások ne Téged terheljenek, hanem azokat a fizetett havidíj már tartalmazza.

 

Nem elhanyagolható szempont a gyorsaság sem, s ha a DoclerNet szolgáltatása mellett teszed le voksod, már a megrendelést követő munkanapon 24 órán belül rendelkezésére áll a szerver. A csereszerver biztosítása pedig lehetővé teszi a folyamatosságot még meghibásodás esetében is. A megbízhatatlan, és valójában ugyanúgy költségeket jelentő ingyenes lehetőségek helyett érdemes egy szakértelmével, és az alkalmazott technológia színvonalával már bizonyított céget választanod, ha szerver bérlésről van szó.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék