Síelés Ausztriában világhírű pályákon

yatoo | 2017. október 25. szerda | 0 | Síelés

A síelés egyik kedvenc téli sport

A téli évszak közeledésével sokan izgalomba jönnek, hiszen ilyenkor mennek vakációzni. Mivel területének jelentős részét magas- és középhegységek borítják, ezért a síelés Ausztriában számos helyen élvezhető.

Olyan síparadicsomok is vannak, amelyek határokon átívelnek, hiszen Svájccal vagy Liechtensteinnel együtt működtetik. Itt a sízés szerelmesei minden vágyukat kiélhetik. Azok is, akik az alpesi sízést kedvelik, de az extrém sportok kedvelőinek szintén rengeteg lehetőség kínálkozik. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt vannak lehetőségek. A világhírű sípályák és centrumok, a befagyott tavak, vagy éppen a több napos utak felejthetetlen élményben részesítik az idelátogatókat. Akkor sincs gond, ha valaki még nem tanult meg sízni, ugyanis itt a kezdőknek is szerveznek tanulási programokat.

Bár nálunk a hó általában csak decemberben érkezik meg és február végén, legkésőbb március elején el is olvad, a síelés Ausztriában szeptembertől májusig élvezhető. A hóágyúknak köszönhetően, itt szinte nyolc hónapig lehet sízni.

Kategóriák

Címkék