Milyen előnyökkel bír az Animal Pak?

seditor | 2023. július 17. hétfő | 0 | Webáruház

Ez a fantasztikus készítmény a sportolók és a testépítők körében igencsak népszerű. Az Animal Pak az ásványi anyagok és a vitaminok komplex forrása. Tudni kell, hogy csaknem 60 féle fontos összetevőt tartalmaz, amelyek között aminosavak, enzimek, gyógynövény kivonatok és antioxidánsok is vannak.

Egyébként bárkinek lehetősége van alkalmazni, hiszen amellett, hogy az izmok regenerálódását elősegíti és csökkenti a fáradtságérzetet, jelentős mértékben támogatja az immunrendszert és fenntartja a csontok egészségét is.

Az Animal Pak praktikus tasakos kiszerelésben kapható, ami kényelmesebbé teszi a bevételét. Ami az adagolását illeti, azt kell tudni, hogy az edzés előtti utolsó étkezést követően kell 1 csomaggal elfogyasztani.

Ha állandó rendszerességgel intenzív mozgást végez, akkor napi szinten 2 tasakkal ajánlott, bő folyadékkal bejuttatni a szervezetbe. Az Animal Pak tárolása száraz, hűvös helyen történjen, gyermekek elől elzárva! A fogyasztásával nem helyettesíthető a kiegyensúlyozott étrend, erre mindenképp figyeljen!

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék