Kristályokkal díszített, köves gyűrű

administrator | 2017. május 29. hétfő | 0 | Vásárlás

Köves gyűrű

A hiedelmek szerint a kristályok jó hatást gyakorolnak a viselőjük testére és lelkére. Ráadásul, a külsejük is nagyon mutatós, tehát több érv is szól a kipróbálásuk mellett.

A köves gyűrű nagyon jól mutat a hölgyek ujján, ennél fogva nem csoda, hogy igen nagy kereslet mutatkozik iránta. Például a Créativité fantázianévre hallgató ékszer gyönyörű külsővel bír a rajta lévő, ezernyi kristálynak köszönhetően. Igen szép a különleges kialakítású Eternal Bond nevű modell is.

A köves gyűrű állítható mérettel rendelkezik, tehát bármelyik hölgynek az ujjára illeszthető. Az Affable nevű ezüst ékszer bátran felvehető bálokra, esküvőkre, ballagásra vagy családi ünnepségekre. Igazi különlegességnek számít az állítható, króm színű termék is. Igazán különleges alakzattal bíró ékszerek is vehetők az oldalon.

Változó, hogy a köves gyűrű mennyibe kerül, tehát a vevőknek meg kell fontolniuk, hogy mennyi pénzt tudnak szánni a megrendelésre. A kiszállításnak többféle módja létezik. Biztosra vehető, hogy a kijelölt időpontra megérkezik majd a kívánt ékszer.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék