Korszerűen kivitelezett új építésű lakások Budapesten

yatoo | 2020. július 3. péntek | 0 | Szolgáltatás

Egy meglehetősen nagy beltérrel rendelkező lakást nem egyszerű feladat felfűteni. A régi épületeknél megfigyelhető a rendkívül magas mennyezet.

Ez bizonyos esetben jól néz ki, mivel növeli a tér érzetet, viszont egyáltalán nem praktikus. Ezzel szemben, az új építésű lakások Budapest egyik legértékesebb részén helyezkednek el és bővelkednek a modern, praktikus megoldásokban. Ilyen például a korszerű hőszigetelés kialakítása.

Nyáron a hűs levegő bent marad, míg télen pillanatok alatt felfűthető, akár a 3 vagy 4 szobás lakás is. Energiafelhasználás szempontjából, ez egy kitűnő megoldás, hiszen így rengeteget spórolhatunk. Nem kell aggódnunk a kipukkanó vízvezetékek miatt és az elolvadó elektromos kábelek miatt, amelyek rövidzárlatot okoznak.

Mivel minden részletében teljesen új kivitelezésről beszélünk, ezért a felújítás szóba sem kerülhet. Természetesen a burkolólapokat és a falak színét az ízlésünknek megfelelően választhatjuk meg. Mindenképp jó befektetésnek számítanak az új építésű lakások Budapesten, Újlipótvárosban.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék