Kiváló bőrmegújító az infraszauna

yatoo | 2017. június 24. szombat | 0 | Nincs kategorizálva , Webáruház

Cédrus infraszauna

A kellemes meleget a legtöbb ember kedveli. Ha ezen felül a testre is jótékonyan hat, akkor még jobb. Az infraszauna számos jótékony hatását figyelték meg felfedezése óta.

Az infrasugarak nem a szauna belső területét melegítik fel, hanem azt a felületet, amelybe beleütköznek, ez pedig az emberi test. Azonban nemcsak a bőr melegszik át, hanem az alatta lévő rétegek is. A meleg hatására megindul a verejtékezés, ami méregtelenítő hatású.

Ami lényeges, hogy az infraszauna nemcsak a verejtékezést indítja meg, hanem a zsírbontást is. Ugyanis az izzadtság 80% víz, de a maradék 20% zsír. Így lehetséges, hogy csökkenteni tudja a narancsbőrt és a testsúly szabályozására is jó hatással van. A meleg miatt intenzívebb lesz a vérkeringés, ami gyorsítja a méregtelenítést is.

A méregtelenítés hatására az immunrendszer is jobban működik, tehát az összhatás mindenképp pozitív. Akinek komolyabb egészségügyi problémája van, annak az infraszauna rendszeres használata előtt mindenképpen szükséges konzultálnia orvosával, hogy az ő esetében hogyan lehet használni.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék