Kedvezményes árú infraszaunák

yatoo | 2017. január 12. csütörtök | 0 | Webáruház

Cédrus szauna
Cédrus szauna

Ön is szeret edzés vagy úszás után eltölteni néhány percet a szaunában? Megteheti ezt otthon is, amikor csak kedve tartja. Az infraszauna eltér a hagyományos szaunáktól, mivel itt infravörös sugarak hatolnak a bőrbe, nem pedig a levegő hőmérsékletét növelik meg nagymértékben, ám hatását tekintve hasonló.

Kíméletes a szervezettel, sokkal több ember használhatja anélkül, hogy bármilyen káros hatása lenne. Ha Ön is beszerezne egyet az otthonába, választhat a vörös cédrusból készített sötétebb vagy a Hemlock fenyőből kivitelezett változatok közül.

Amennyiben egyedül szeret szaunázni, megtalálhatóak a kínálatban egy személyes infraszaunák, ha viszont többedmagával pihenne a gőzfürdőben választhat a két, három vagy négy férőhelyes szaunák közül.

A www.szauna.hu weboldalon kedvezményes áron kaphatóak ezek a berendezések. Látogasson el az oldalra és válogasson a kiváló minőségű darabok közül! Gyors és ingyenes szállítás jár hozzá, az országon belül bárhová, és kérésre a berendezés összeállítását is elvégzik Önnek.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék