Iratvédő tasak beszerzése vonzó áron

administrator | 2019. június 17. hétfő | 0 | Webáruház

Az írott vagy nyomtatott papírok, hivatalos iratok az évek során megkophatnak vagy elsárgulhatnak. Ezek megvédésére remek választás lehet az iratvédő tasak. Az áttetsző változatok a legnépszerűbbek, de a kereskedelemben színekkel árnyalt iratvédő tasak szintén kapható.

Ugyanannyira kedveltek, mint a teljesen átlátszók, annyi különbség viszont van, hogy a színárnyalatnak köszönhetően csoportosítani, rendszerezni lehet az iratokat anélkül, hogy markerrel ráírnánk. Döntse el, hogy pontosan milyet keres, rendelje meg online az otthona vagy irodája kényelméből, felesleges bevásárlási körutak nélkül!

Az iratvédő tasak rendszerint 20, 50, esetleg 100 darabos csomagok az irodai munkákhoz ugyanannyira alkalmasak, mint az otthoni iratok tárolására és dokumentálása. Az iratvédő tasak nemcsak az idő múlásával járó károsodások ellen jók, a papírt a vizespoharas balesetektől is képes megvédeni.

Termékeink házhoz érkeznek, így még az átvétele sem okoz gondot. Fizetni utánvéttel vagy előreutalással lehet, ezekről részletesebb tájékoztatást a honlapunkon fog találni.

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék