Infraszauna, a gőzmenes csoda

yatoo | 2019. október 10. csütörtök | 0 | Webáruház

Sokan azért félnek beszerezni egy szaunát a lakásukba, mert attól tartanak, hogy a felgyülemlett gőz miatt, szinte mindenhol megjelenik majd a penész. Azonban az infraszauna használata során ez garantáltan ki van zárva. Ez a szauna típus semmilyen gőzt nem bocsájt ki magából, ugyanis a kikapcsolódáshoz szükséges meleget teljes mértékben az infracsövek használata által éri el.

Emellett pedig rengeteg fajtája létezik. Kezdve az 1 személyessel, egészen a többszemélyesig. A legnagyobb, amit akár otthonra is be tudunk szerezni, az a 4 személyes, ugyanis amelyeket a fürdőkben szoktunk látni, azok egyedi tervezésűek vagy kizárólag wellness részlegeknek gyártják.

Sokan tehetik fel a kérdést, hogy nem nagyzolás, ha a fürdőszobánkban a zuhanyzó mellett található egy infraszauna kabin is? Azonban a válasz teljesen egyértelmű. A szauna nemcsak a kikapcsolódást biztosítja, de gyógyhatásai orvosilag is elismertek. A bőrpanaszokra és az ízületi betegségekre is remek hatással lehet a rendszeres infraszauna használata.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék