Fontos a figyelemfelkeltés a reklámajándék emblémázás során

yatoo | 2016. február 14. vasárnap | 0 | Nincs kategorizálva

Feliratozható reklámajándék
Feliratozható reklámajándék

Mi már megszoktuk, hogy a legtöbb vásárlónknak tegnapi határidővel kellenének termékeink. Éppen ezért reklámajándék emblémázás három napon belül elkészül.

Amennyiben visszatérő megrendelőről van szó, úgy könnyebb a dolgunk, mivel valószínű, hogy már a logója vagy a cég neve megtalálható adatbázisunkban, ami mindenképp gyorsítja a munkát. Minden reklámajándék emblémázás azzal kezdődik, hogy a megrendelő kiválasztja a feliratozni kívánt tárgyat, majd az ehhez leginkább illő színt, ami a felirat lesz.

Van, aki kikéri a véleményünket, és van, aki teljesen ránk bízza. Természetesen mi csak akkor szólunk bele, ha megkérdeznek bennünket. Hiszen ez az üzletben és az életben is fontos szabály. Amikor azonban azt látjuk, hogy nagyon össze nem illő színeket választ a megrendelő, visszakérdezünk, hogy biztos-e, hogy a reklámajándék emblémázás így lesz a leghatékonyabb.

Néha az ötletek nem úgy sülnek el, ahogy a megrendelő elképzelte, és mivel mi jobban tisztában vagyunk ezekkel a szabályokkal, figyelmeztetjük az esetleges buktatókra. 

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék