Egy gumiabroncs kisokos bárkit megtanít az autógumi választásra

administrator | 2018. június 16. szombat | 0 | Vásárlás

Autógumi vásárlás

Nem jelent problémát, ha nem értesz az autógumikhoz. A Gumidirekt weboldalán elolvasható kisokos biztosan segítséget nyújt majd a legfontosabb tudnivalók megtanulásában. A cikkek segítségével rájöhetsz, hogy milyen az abroncs szerkezete. Kevesen vannak tisztában azzal, hogy a gumin kívül kordszövet, fém és vegyi anyagok is találhatóak benne. A szilárdságáért a vázszerkezet a felelős. Előfordul, hogy a nagyobb igénybevételnek kitett abroncsokban acélbetétek is vannak.

A speciális anyagoknak köszönhetően, a gumi egészen strapabírónak számít, illetve remekül tapad az úton. Persze sok múlik azon, hogy milyen változatról beszélünk. A jelölések megértése sok embernek okoz problémát, ezért a Gumidirekt weboldalán meg lehet tekinteni egy olyan listát, ami a legfontosabb betűk jelentését tartalmazza. Ezeket nem érdemes figyelmen kívül hagyni, hiszen csak a segítségükkel derülhet ki, hogy pontosan milyen útviszonyokra tervezték az adott abroncsot. Például, a terhelési index (LI) azt mutatja meg, hogy maximum mekkora tömeget szabad szállítania a guminak. Amennyiben a keréknyomás kisebb, akkor a terhelhetősége is csökken.

A sebesség index azt mutatja meg, hogy milyen gyorsan lehet menni az adott abronccsal. Nem hallgathatjuk el azt sem, hogy a szelepeknek milyen fontos szerepük van a gumik szempontjából. Ezek gondoskodnak róla, hogy szabályozni lehessen a levegő nyomását. A kerékcsavarok meghúzása is elengedhetetlen a csere során. Ezt a feladatot érdemes szakértőre bízni. A Gumidirekt csapata szívesen siet a segítségedre ebben az esetben. Bátran kérj tőlük időpontot!

Mindig arra törekszenek, hogy gyorsan megcsinálják a rájuk bízott feladatot. A minőséggel maximálisan elégedett leszel és a legközelebbi alkalommal is szívesen látogatsz majd el ebbe a szervizbe. A szakik minden kérdésedre válaszolni fognak az abroncsokkal kapcsolatban. Kiválaszthatod, hogy pontosan milyen gumit szeretnél felrakatni az autódra. A kínálat elég nagy, tehát bőven lesz miből válogatnod. Szánj elegendő időt a készlet megtekintésére!

Print Friendly, PDF & Email

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék