Dr. Koncz Ügyvédi Iroda Budapesten

yatoo | 2014. augusztus 3. vasárnap | 0 | Szolgáltatás

Ügyvédi Iroda Budapesten
Ügyvédi Iroda Budapesten

A Dr. Koncz Ügyvédi Irodát 2012-ben alapította meg Dr. Koncz Tibor, irodavezető ügyvéd. Továbbá irodájuk, amely azóta eredményesen képviseli a hozzá forduló ügyfeleket, különböző jogi esetekkel kapcsolatban.

http://drkonczugyvediiroda.hu/ weboldalon minden információt megtalálhat szolgáltatásaikkal, áraikkal kapcsolatban, valamint minden elérhetőség is megtalálható. Látogasson el Ön is weboldalukra, amennyiben cége vagy saját ügyeit profi ügyvéddel szeretné átnézetni, vagy jogi tanácsadás kérni.

A Dr. Koncz Ügyvédi Iroda Budapesten a XVI. Kerületben található, amely vegyes praxist folytat, ez azt jelenti, hogy elsősorban polgári, gazdasági és büntetőjogi területeken látja el magánszemélyek, cégek, szervezetek és hatóságok jogi képviseletét.

Továbbá ügyfeleiknek, teljes körű megoldást nyújtanak, valamint további információt a fenti linkre kattintva érhet el. Válassza Ön is ezt a Budapesti ügyvédi irodát, amely az elvállalt feladattal arányos és korrekt díjszabással dolgozik. További információkért keresse fel weboldalukat.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék