Digitális nyomáskapcsoló kedvező áron

seditor | 2022. május 26. csütörtök | 0 | Webáruház

Manapság már sok olyan eszközt lehet találni, amelyek megkönnyítik a mindennapi életünket. Ezeknek köszönhetően nemcsak időt spórolhatnak meg nekünk, hanem hosszútávon pénzt is. A szárazonfutást megelőző funkcióval ellátott digitális nyomáskapcsoló is ebbe a kategóriába tartozik.

Digitális kijelzőjének és a független nyomógomboknak köszönhetően, rendkívül könnyen kezelhető és beállítható. Ipari és háztartási vízellátó berendezések szivattyúját is képes vezérelni a digitális nyomáskapcsoló. Akár 0,1 bar pontossággal állítható az alsó és felső nyomáshatár, egymástól teljesen függetlenül. A készülékhez érkező kézikönyv részletesen leírja a beállításhoz szükséges lépéseket. 1 év garancia vonatkozik a digitális nyomáskapcsolóra, éppen ezért sem érdemes otthon megpróbálkozni az esetleges javításával.

Arra érdemes odafigyelni, hogy ne kerüljön víz alá, hiszen a működésben problémákhoz vezethet. Ez a remek eszköz kézenfekvő és pénztárca barát megoldás lehet családi házak öntözőrendszerének vezérléséhez.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék