A nívós kerti szivattyú szűrőháza

yatoo | 2016. július 29. péntek | 0 | Szolgáltatás

Jól használható a kerti szivattyú
Jól használható a kerti szivattyú

Egyáltalán nem minősül egyszerűnek egy kerti tó megtervezése és a teljes vízellátó rendszer kialakítása. Ezért is döntenek sokan a szakemberek mellett, akik a lényegesebb eszközöket tekintve, legyen az a fontos kerti szivattyú, tisztítószerkezet vagy épp egy komolyabb szűrő, mindig tudják, hogy mit hova kell tenni és mit érdemes megvásárolni.

Laikusként nem is ajánlatos belevágni a teljes rendszer kiépítésébe, ugyanis ez komoly gondokat okozhat. A kerti szivattyú tekintetében azt is tanácsos tudni, hogy egyes modellek előszűrője rendelkezhet szivaccsal. Azonban sok esetben ez nincs így. Ilyenkor a szerkezet rotorja úgy van megtervezve, hogy a szűrőházon átjutó igazán apró szennyeződés ezen a részen keresztül is akadálymentesen tudjon átjutni.

A szűrőház fő feladata, hogy az ide érkező vizet alaposan megszűrje, és ne engedje át azokat az apró szennyeződéseket, amelyek kárt okozhatnának a rotorban, ezáltal a teljes kerti szivattyú eszközben. Minden tekintetben komoly eszköznek bizonyul egy ilyen szerkezet.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék