A La Roche Posay arckrém a ráncok ellenszere

seditor | 2023. január 24. kedd | 0 | Webáruház

A hideg, a szél, az UV-sugárzás és más külső tényezők hatására az arcbőr idővel fakó lesz és veszít a feszességéből. A La Roche Posay arckrém használatával ezek a hatások ellensúlyozhatóak. A Redermic C egy könnyű, selymes állagú készítmény, amit reggel ajánlott arcon és nyakon alkalmazni.

Egész nap védelmet nyújt az UV-sugarak, a bőrkárosodások legfőbb okozói ellen. Lényeges összetevője a C-vitamin, ami a bőr textúráját és tónusát javítja, valamint csökkenti a ráncok megjelenését. További alkotóelemei a bőrnyugtató hatású termálvíz és a Neurosensine, ezek hozzájárulnak az irritációk megelőzésében, illetve a mannóz, egy növényi eredetű monoszacharid, ami a hidratáló hatása mellett, a bőrpírt és az egyenetlenségeket is korrigálja.

Esti használatra a Redermic Retinol Koncentrált bőrápoló javasolt, ami a mély ráncok és az öregedési foltok hatékony ellenszere. Az aktív hatóanyaga, a tiszta retinol, a napfény okozta öregedést gátolja. Mindkét La Roche Posay arckrém problémamentesen alkalmazható érzékeny bőrre is.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék