A kreatin kapszula pozitív tulajdonságai

seditor | 2023. június 24. szombat | 0 | Webáruház

Az egyik legszélesebb körben alkalmazott étrend-kiegészítőről van szó, ami támogatja a sportolók izomtömegének fejlődését és csökkenti a fáradtságot. A kreatin kapszula egészségügyi hatásairól is híres. Védelmet nyújt a neurológiai betegségekkel szemben és serkenti az agy működését.

Teljesen biztonságos és legális sportkiegészítő, viszont azt tudni kell, hogy nem minden testmozgásnál egyformán hatékony. Gyors, szemmel látható eredményt akkor tud elérni, ha nagyobb intenzitású, rövid ideig tartó edzésprogramot követ.

A kreatin kapszula tehát az erősportokban a leghasznosabb, viszont ez nem azt jelenti, hogy a teniszezőknek vagy a futóknak ne emelné meg a teljesítményét. Az előnyeit mindenki ki tudja használni. Az izmok regenerálódásában és a gyulladások csökkentésében is kiemelkedő szerepet játszik.

Vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy azok a sportolók, akik rendszeresen használták, 2 kg-al nagyobb izomtömeget építettek ki, mint a társaik egy 6 hetes edzésprogram alatt. A kreatin kapszula adagolása a testsúlytól függ.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék