A kerítés védi a házi kedvenceket

yatoo | 2015. október 7. szerda | 0 | Webáruház

A kerítés védi a házi kedvenceket
A kerítés védi a házi kedvenceket

Hatalmas dolog, ha valaki megteheti, hogy családi házat épít vagy vásárol, hiszen saját játszótere, esetleg virágoskertje lehet a családnak, a gyermekek pedig háziállatot tarthatnak.

A kerítés az ilyen családi házaknál elmaradhatatlanul fontos dolog, egyrészt azért, hogy a házi kedvenceket megfelelően elválassza az utcától, szomszédoktól, másrészt pedig azért, hogy az udvaron, kertben levő javainkat megvédjük. Nem egy esetben láthattunk az utcákon, üzletek hirdetőtábláin kiragasztott segélykérő felhívást, hogy kiskutya, kismacska elkóborolt, elveszett.

Nagy bánat a gyermekeknek, amikor a házi kedvenc többé nincs, ezért igen sok figyelemmel kell gondoskodni a kerítés alsó részének a kiépítésénél. A földbe kell ásni jó mélyen vagy olyan hálókkal kivitelezni és nagyobb köveket odahordani, ami megakadályozza az állatok megszökését.

Sajnos a nagyobb termetű kutyák hajlamosak kiásni a kerítés alsó részét és sok alkalommal meglógnak. Szegények nem tehetnek róla, hogy ezt teszik, hiszen bennük van az ösztön, hogy szabadon éljenek. Ilyenkor jön jól egy megfelelően telepített kerítés.

Hasonló cikkek:

Kategóriák

Címkék